Σχετικά Με Εμάς

Castello Rosso

Μία ολοκληρωμένη εταιρεία Catering

Η οικογενειακή μας επιχείρηση Castello Rosso, ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 80′ στο χώρο του αεροπορικού catering. Αργότερα, κατά τη δεκαετία του 90′, προχώρησε στο κομμάτι του catering εκδηλώσεων, ενώ από το 2000 και μετά πήρε τη μορφή μιας ολοκληρωμένης εταιρείας catering και παροχής χώρου εκδηλώσεων στο πανέμορφο νησί της Ρόδου. Έκτοτε, έχει περάσει από γενιά σε γενιά, καταφέρνοντας να δημιουργήσει σταθερές πελατειακές σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην άριστη παροχή υπηρεσιών αλλά και στην υψηλή ποιότητα. Μέχρι και σήμερα στοχεύουμε στην συνεχή εξέλιξη και επέκταση, αλλά και στην προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας σε όλους τους πελάτες μας. Γνωρίζουμε καλά πως κάθε ένας είναι ξεχωριστός. Συνεπώς, δίνουμε την δέουσα προσοχή σε όλες τις συνεργασίες μας έτσι ώστε, αφουγκραζόμενοι τις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες του, να μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό ακριβώς που έχει ονειρευτεί. Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, συνέδριο, εταιρικό δείπνο ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, το να περάσετε υπέροχες στιγμές που θα εντυπωθούν στη μνήμη σας με τον πιο όμορφο τρόπο αποτελεί για εμάς ένα προσωπικό στοίχημα!

Μέχρι και σήμερα στοχεύουμε στην συνεχή εξέλιξη και επέκταση, αλλά και στην προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας σε όλους τους πελάτες μας. Γνωρίζουμε καλά πως κάθε ένας είναι ξεχωριστός.

Εκδηλώσεις

Αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε

Συνεπώς, δίνουμε την δέουσα προσοχή σε όλες τις συνεργασίες μας έτσι ώστε, αφουγκραζόμενοι τις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες του, να μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό ακριβώς που έχει ονειρευτεί. Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, συνέδριο, εταιρικό δείπνο ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, το να περάσετε υπέροχες στιγμές που θα εντυπωθούν στη μνήμη σας με τον πιο όμορφο τρόπο αποτελεί για εμάς ένα προσωπικό στοίχημα!